Го дојам своето момче два часа дневно: Млада мајка објаснила зошто го прави тоа и ги воодушевила сите

Loading...

„Кога дознав дека доењето може да создаде цврста врска помеѓу двајца луѓе, бев воодушевена“, рекла таа.Џенифер Мулфорд (36) од Атланта дала отказ на работа и  решила да се посвети на доењето. Таа сака да им помогне на сите мајки, кои  немаат  доволно млеко, да го предизвикаат на „вештачки“ начин. Во тоа на Џенифер ќе и помогне момчето Бред Лисон кој ќе ја цица! таа одлучила секој  дена да го  дои  Бред по два часа, а се надева дека тоа ќе предизвика производство на млеко.
„Кога порочитав дека доењето може да создаде цврста врска помеѓу двајца луѓе, бев воодушевена“, рекла Џенифер.
Џенифер решила  мажот, кој ќе и  дозволи да го надои, да го пронајде на интернет. И успеала во  тоа кога го пронашла Бред кој  обожава големи женски гради, и  веднаш знаела дека нема да му биде проблем да ги цица два часа на ден.
„Секогаш уживав  во сексот кога мажот ми ги допира брадавиците. Затоа знаев дека ќе уживам во деоњето“, додала Џенифер.
Инаку, Бред и  Џенифер успеале да создадат една цврста љубовна приказна преку доењето.Џенифер Мулфорд (36) од Атланта дала отказ на работа и  решила да се посвети на доењето. Таа сака да им помогне на сите мајки, кои  немаа

loading...