Го донел својот автомобил пред автосалонот и го запалил

Loading...

Сопственикот бил незадоволен поради големиот број недостатоци на својот автомобил како и делови кои во краток период се расипале. Но, ова не првпат тој да има проблеми со неговиот автомобил и да направи скандал.Бесниот сопственик на BMW Серија 7, Хади Пормохсен, го запалил својот автомобил пред фабриката на познатиот произведувач на автомобили во Минехн, поради недостатоците на неговиот автомобил.
Всушност, во 2013 година тој го поседувал и BMW M6 моделот од кој исто така бил незадоволен. Откако производителот непријатно изреагирал на неговите примедби, тој се разочарал и започнал да чука по својот автомобил со чекан кој го паркирал пред салонот на BMW во Франкфурт.
Подоцна истиот автомобил го поправил само за да може да ја повтори постапката во 2014 година. Таа година тоа го направил пред салонот на BMW во Женева.
 
 
Бесниот сопственик на BMW Серија 7, Хади Пормохсен, го запалил својот автомобил пред фабриката на познатиот произведувач на автомобили во Мин

loading...
Loading...