Го имате сите во својот дом, а не сте свесни дека предизвикува главоболка и несоница

Сите го имаме дома, неизбежен дел е од секојдневното функционирање, а всушност ни прави голема штета. Рутерот прави да се чувствуваме лошо и омалаксано, особено ако го чуваме во спалната каде што спиеме. Ова се и најчестите симптоми:
Постојана силна главоболка
Хроничен умор
Несоница
Бол во ушите 
Деконцентрација
За да се одбраните, пробајте да не спиете во просторијата со модем, преместете го во друга соба. Исклучете го кога не го користите. Не го ставајте во дневна или спална.Рутерот прави да се чувствуваме лошо и омалаксано, особено ако го чуваме во спалната каде што спиеме. Ова се и најчестите симптоми:
Постоја

Пронајдете не на следниве мрежи: