Го исекла детето со нож затоа што мислела дека и ги земало цигарите

Жената успеала да го пресече детето по бутот. Во полициски разговор се открило зошто се случило тоа.Љубица Д. (54) е приведена во полициска станица откако во својот дом во Велики Лаол, БиХ, го исекла со нож 15-годишното момче со иницијали Д. Н. кое било кај нив на гости.
Момчето со својот татко, близок пријател на Жарко Д, сопруг на Љубица, отишле во полициска станица да го пријават случајот. Таму момчето кажало дека Љубица со нож со сечило долго околу 10-тина сантиметри го пресекла по бутот затоа што помислила дека момчето и ги украло цигарите од масата.
Лекарите од локалната поликлиника констатирале полесни повреди кај момчето, додека пак Љубица Д. е приведена во полициска станица. Љубица Д. (54) е приведена во полициска станица откако во својот дом во Велики Лаол, БиХ, го исекла со нож 15-годишното момче со иницијали Д. Н. ко

Пронајдете не на следниве мрежи: