Го изгубила телефонот во воз: Откако се вклучила на Фејсбук, ИМАЛА ШТО ДА ВИДИ!

Loading...

Едно дечко од Австралија пронашол мобилен телефон во воз, а потоа решил на многу оригинален тоа да ѝ го јави на сопственичката.Лесно ја пробил шифрата, отишол на нејзиниот Фејсбук и тргнал да пишува статус на нејзиниот профил.
„Здраво Моника! Го пронајдов твојот телефон во воз. Навистина би требало да ја промениш шифрата за отклучување, оваа може секој лесно да ја погоди. Убава профил слика!
Се надевам дека убаво стигна на својата дестинација, затоа што во футролата на телефонот си оставила кредитна картичка и 50 долари. Ќе оставам сѐ како што беше и ќе додадам визит карта. Го ажурирав твојот статус за да знаеш дека телефонот ти е на безбедно и во добри раце, а и треба да се смееме на нешто кога ќе се најдеме на пијачка. Е да, исто така отидов и на твојот Тиндер профил и го додадов Лук, па можеш да го видиш профилот на искреното момче кое го пронајде твојот телефот. Пријатен ден“ – напиша тој.
Можеби Лук подоцна навистина ѝ се допаднал на Моника, а можеби и сѐ останало само на примопредавање на телефонот и некој разговор.Лесно ја пробил шифрата, отишол на нејзиниот Фејсбук и тргнал да пишува статус на нејзиниот профил.
„Здраво Моника! Го пронајдов твој

loading...