Го изневерила, а тој ѝ ја подарил отсечената глава на момчето со кое го изневерила!

Никита Расказов (16) ја обвинил жртвата Артјом Шустов  (19)  дека ја силувал неговата девојка  Олена Маценова (17) на една забава. Го побарал да се најдат  во прак и да се пресметаат.Го изневерила момчето, а тој за да се одмзди му ја отсекол главата на оној со кој го изневерила. Невиен злостор се случи во Русија откако 17-годишната Олена Манчева на журка го изневерила своето момче, 16-годишниот Ники Расказов.
19-годишникот со кој го изневерила, бил брутално убиен, откако Ники се разбеснил, земал нож и буквално му ја отсекол главата.
Тој го пресретнал во парк, му зарил нож во вратот, па откако паднал на земјата, му ја отсекол и главата.
Полицијата брзо го уапсила.
Никита Расказов (16) ја обвинил жртвата Артјом Шустов  (19)  дека ја силувал неговата девојка  Олена Маценова (17) на една забава. Го побарал да се најдат  во прак и да се пресметаат.Го изневерила момчето, а тој за да се одмзди му ја отсекол главата на оној со кој го изневерила. Невиен злостор се случи во Русија откако 17-годишн

Пронајдете не на следниве мрежи: