Го насмеа светот! Успеал да си ги заглави тестисите во столчето, а одоговорот на производителот е бесценет!

Loading...

Еден норвежанец, успеал некако да ги заглави своите тестиви во Икеа столица додека се туширал, и решил својот несекојдневен проблем, го споделил со компанијата која го направила…Клаус Јорстад, користел стол кој има дупки, за време на туширање и во еден момент тестисот му влегол во една од дупките и поради топлината на водата му се подул.
Ова е далеку од вообичаен проблем со кој се среќаваат купувачите на оваа компанија. Тој ја користел столицата, бидејќи имал повредено колено и морал да седи додека се тушира.
Овој проблем го споделил со корисниците на друштвените мрежи.
Тој сфатил дека е во неволја, кога се обидел да стане. Истиот момент почувствувал болка и открил дека столицата е прикачена за неговите гениталии.
Во паника, норвежанецот брзо сфатил дека треба да пушти ладна вода за да му се смали тестисот и да се ослободи.
Веднаш по немилиот настан, на компанијата ѝ пратил порака на друштвените мрежи, за да ги предупреди за проблемите кои оваа столица може да ги предизвика.
Но, одговорот кој го добил е генијален:

 
„Здраво Клаус. Препорачуваме да не ја чуваш столицата во туш кабина… или на неа да седиш облечен. Ако баш сакаш да ја користиш под туш, потруди се да си адекватно облечен за следната водена лудорија.“Клаус Јорстад, користел стол кој има дупки, за време на туширање и во еден момент тестисот му влегол во една од дупките и поради топлината на водат

loading...
Loading...