ГО ОСТАВИ БЕЗ ТЕКСТ! Мало девојче го засени Брус Спрингстин на концерт!

Loading...

Имено, Спрингстин за време на песната „Waitin' On a Sunny Day“, во публиката за забележал малата Хоуп, која уживала во песната.Во текот на концертот во Осло, легендарниот Брус Спрингстин, на сцената ја повикал 4-годишната Хоуп од публиката.
Девојчето застанало на сцената со легендарниот рокер и заиграла со него на сцената.
Но, таа успеала и да го шокира Брус. Откако и го дал микрофонот, малата Хоуп самата го отпеала рефренот од песната.Во текот на концертот во Осло, легендарниот Брус Спрингстин, на сцената ја повикал 4-годишната Хоуп од публиката.
Девојчето застанало на сц

loading...
Loading...