Го оставила дечкото затоа што бил дебел- а погледнете како изгледа тој сега!

Loading...

Џек, цела година се посветил на својот изглед, затоа што бил очаен затоа што неговата девојка го оставила поради тоа што бил дебел.
Пред че

loading...
Loading...