ГО ОСТАВИВ СОПРУГОТ ЗА 18-ГОДИШЕН ДЕЧКО! Еве како се случи тоа!

Loading...

Дека љубовта не прашува за години, искусиле многу, а такво искуство од прва раска, поделила блогерката Кендра Малори. Кендра се омажила млада и со текот на времето сфатила дека е со погрешен маж. Се се променило кога го запознала пријателот на нејзината помлада сестра…„Марк и јас почнавме да се забавуваме додека бевме многу млади. Кога се запознавме, јас имав 20 години и очајно сакав да бидам сакана. Марк имаше 30 години и беше келнер, кој ми праќаше писма и ми изјавуваше љубов преки СМС пораки. Нормално, на млада девојка коа и лета паметот, лесно е да се заљуби“, раскажала Кендра.
Открила дека со горините самодовербата и растела, а врската со Марк прерасла во секојдневни расправии.
„Почнав да добивам напади на паника, од помислата дека ќе останам со него засекогаш“, рекла.
„Нашата врска, дојде до точка во која одбегнував да бидам сама со него, а ми беше мака од помислата тој да ме допира. Со текот на времето, почнав и да не спијам со него“, открива таа.

Раскажала дека кај нив, привремено се вселила нејзината сестра за време на зимските празници, а неа често ја посетувале нејзините пријатели.
„Еден нејзин пријател, Шон, често доаѓаше кај неа на посета. Него го знам откако имаше 15 години. А сега има 18. Јас имам 25. Од секогаш ми бил сладок, но ништо повеќе од тоа.
Беше висок, црн и згоден. Бидејќи сопругот често навечер работеше, јас постојано се дружев со него и сестра ми. Многу пати со Шон разговаравме долго на најразлични теми.
Нашата поврзаност стана се поголема.
За Нова година се скарав со сопругот и си заминав. Започнав живот со Шон. Иако има 18 години, ниогаш не сум почувствувала поголема љубов“, рекла.„Марк и јас почнавме да се забавуваме додека бевме многу млади. Кога се запознавме, јас имав 20 години и очајно сакав да бидам сакана. Марк и

loading...