Го погребала синот пред пет години, а потоа дознала МОРНИЧАВА ВИСТИНА

Стејси  била во шок кога пред пет години ѝ кажале дека нејзиното  бебе е мртво и  дека веднаш по породувањето ќе биде погребано. Оваа вест  ја уништила психички и  емотивно , но  таа пред неколку  недели дознала шокантна иформација.Стејси  Ламб (31) од Глазгов во  Шкотска ја имала таа несреќа да ѝ умре бебето  во  20-та  недела од бременоста и  еинствено решение било  да ја породат, а бебето  да го погребаат. Докторите ѝ кажале дека носи  машко  дете, кое сакала да го крсти Даниел, па неговото име го истетовирала на раката како  спомен. После пет години, докторите ѝ соопштиле дека бебето  кое било погребано  всушност  е девојче!
Таа била во шок кога пред пет години ѝ кажале дека бебето  е мртво и  дека веднаш о породувањето ќе  биде погребано. Веста ја уништила и  психички и  емотивно, но сакала нејзиното  бебе да остане длабоко  врежано во нејзиното  сеќавање, па направила тетоважа на раката.
Сите овие години живеела во убедување дека родила мртво момче, а потоа пред неколку  недели барала да ги види документите од болницата. Таму  прочитала дека таа всушност  родила девојче.
„Ги  земав документите и  видов  дека пишува фетус на девојче. Бев во шок. Не ми  беше јасно  што  да правам, дали  да го менувам надгробниот споменик  или  да платам да  направат уште еден“, рекла Стејси.Стејси  Ламб (31) од Глазгов во  Шкотска ја имала таа несреќа да ѝ умре бебето  во  20-та  недела од бременоста и  еи

Пронајдете не на следниве мрежи: