Го прашаа Саша Матиќ дали би сакал да не е слеп? Пејачот ШОКИРАШЕ со одговорот

Loading...

Трајното слепило е нешто по кое пејачот Саша Матиќ е карактеристичен откако е на сцената.Често зборувал на таа тема, а во интервју за „Блиц“ го прашале дали некогаш помислил дека тоа што не гледа му е пречка.
– Не сакам да зборувам на таа тема, тоа прашање ми пречи, а веќе имам зборувано за тоа милион пати. Не би се менувал за ништо во животот. Јас сум човек кој е најбогат на светот. Имам пријатели, семејство, ја работам работата која ја сакам, луѓето ме сакаат. Не си дозволувам себеси да паднам во депресија, бидејќи од мал бев сакан. Си реков себеси – ќе ризикуваш мајсторе, па ако успееш, успееш. И успеав, – изјавил популарниот пејач.
БРУТАЛНО: Го прашаа Саша Матиќ зошто носи часовник: Со одговорот ИМ ГИ ЗАТНА УСТИТЕ на сите – Погледнете на следниот ЛИНКЧесто зборувал на таа тема, а во интервју за „Блиц“ го прашале дали некогаш помислил дека тоа што не гледа му е пречка.

loading...
Loading...