Го променила личниот опис: Ќерката на Жељко Јоксимовиќ непрепознатлива!

Loading...

Изгледа дека Мина не се забавувала добро како црнка па решила да ја осветли својата коса.Ќерката на Жељко Јоксимовиќ потполно го променила својот изглед. 
Должината на косата не ја менувала, но решила да ја осветли и да стане плавуша.
Дали недоволно се забавувала како црнка незнаеме но едно е сигурно, на нејзите фанови им се допаѓа оваа промена!
Погледнете како изгледа таа сега..

 
 
 

Post by Mina Joksimović.
Ќерката на Жељко Јоксимовиќ потполно го променила својот изглед. 
Должината на косата не ја менувала, но решила да ја осветли и да ста

loading...
Loading...