Го сакав како брат а тој орално ме задоволуваше

Loading...

Од тогаш ништо веќе не е исто…Здраво на сите, моето име е Јован. Сакам со вас да го споделам искуството кое го имав со мојот најдобар другар. Имено, се дружиме од мали, буквално не се раздвојуваме. Меѓутоа, една вечер правевме забава кај мене, викнавме девојчиња со кои се забавувавме, но сепак на крај не сакаа секс, кажаа дека не се за такви комбинации. 
Кога ги испративме гостите, отидовме под туш па во кревет. Во текот на ноќта почувствував дека нешто ме стега за препоните. Не знаев како да реагирам но бидејќи го правеше тоа подобро од секоја девојка со која сум бил не сакав да престане. Доживеав оргазам како никогаш до сега. 
После тоа продолживме да се дружиме но никогаш не го повторивме тоа, тој секогаш ќе биде мојот најдобар другар.Здраво на сите, моето име е Јован. Сакам со вас да го споделам искуството кое го имав со мојот најдобар другар. Имено, се дружиме од мали, буквално

loading...