Го снашно „женска беља“ – Рипнал од трговски центар и загинал!

Е така се умра од жена – скокнал од трговски центар и загинал на место затоа што жената премногу купувала во трговскиот центар и не сакала да престане.Тао Хлао 38-годишниот Кинез, рипнал од балконот на седмиот спрат на трговскиот центар во Хузоу, Јангсу провинцијата во источна Кина. Тој ја трпел жената цели пет саати и предложил да си одат дома затоа што веќе имале повеќе торби отколку што можат да носат. Но жената никако не сакала да си оди, туку сакала уште да купува.
Очевидците велат дека тој ѝ рекол на жената да си одат дома бидејќи имаат толку многу изнакупено што не можат да го искористат за сто години, но таа категорично одбивала и продолжила да купува.
Тао загинал инстатно при падот, а телото било отстрането прилично брзо, но предизвикал паника кај купувачите. Одговорните од трговскиот центар велат дека овој предновогодишен период е посебно стресен за купувачите.
Извор: Think.mkТао Хлао 38-годишниот Кинез, рипнал од балконот на седмиот спрат на трговскиот центар во Хузоу, Јангсу провинцијата во источна Кина. Тој ја тр

Пронајдете не на следниве мрежи: