ГО ШОКИРАА СВЕТОТ: Родители си ја убиле ќерката затоа што имала љубовна врска со..

Дваесет и девет годишната Хилда.Л. од Санџак е пронајдена мртва во својот стан во Франкфурт, во населбата Нид.Дваесет и девет годишната Хилда.Л. од Санџак е пронајдена мртва во својот стан во Франкфурт, во населбата Нид. Откако полицијата влегла во нејзиниот стан видела хорор бидејќи Хилда лежела мртва со рани на главата.
По обдукцијата е утврдено дека несреќната девојка починала по ударите со тап предмет по главата. Хилда зад себе оставила три годишна ќерка, но како што пренесува српски Курир, полицијата не навела каде било девојчето за време на убиството.
Традиционалните родители на Хилда не можеле да се помират со нејзиниот „западен начин на живот“, по што неколкупати и се заканувале. 
Истрагата е во тек.Дваесет и девет годишната Хилда.Л. од Санџак е пронајдена мртва во својот стан во Франкфурт, во населбата Нид. Откако полицијата влегла во нејзинио

Пронајдете не на следниве мрежи: