Го закла татко си но наместо во затвор ќе…

 С.М.(34) од српско Неготино, ноќта за Нова година го закла својот татко инаку финансиски полицаец во пензија, 67-годишниот Г.М.Но, според вештачењето, сторителот бил непресметлив.
Обвинителството, сепак нема  да тужи, туку му предложи на Судот убиецот да биде испратен на лечење во специјализирана болница.
Инаку, С.М. откако дошол да прослави со родителите, прво ја нападнал мајка му со чекан, но таа успеала да побегне.
Потоа, со стакло кое испаднало од скршената врата, го заклал својот татко.
Според неофицијални информации, тој боледува од шизофренијаНо, според вештачењето, сторителот бил непресметлив.
Обвинителството, сепак нема  да тужи, туку му предложи на Судот убиецот да биде и

Пронајдете не на следниве мрежи: