Гоца Тржан си го ОТВОРИ СРЦЕТО за семејството!

Не сакам моето дете да пати, тој повеќе не е дел од мојот живот.Откако го упасија поранешниот сопруг на Гоца Тржан, Иван Маринковиќ поради кражба во супермаркет во Панчево, пејачката искоментира поради овој скандал.
Таа вели дека се сомнева дека навистина тоа се случило, но вели дека повеќе Иван не е дел од нејзиниот живот, но само не сака нејзиното дете да пати ако навистина тоа се случило.Откако го упасија поранешниот сопруг на Гоца Тржан, Иван Маринковиќ поради кражба во супермаркет во Панчево, пејачката искоментира поради овој скан

Пронајдете не на следниве мрежи: