Годишната програма е донесена согласно законските прописи во Македонија

Loading...

Како што веќе ја информиравме јавноста, Годишната програма на Министерството за култура е донесена согласно законските прописи во РМ. Министерството за култура како и досега останува  силно посветено на нејзината успешна реализација, се вели во реакцијата на Министерството за култура.
 Демагогијата и празната реторика  ја оставаме на Алаѓозовски и СДСМ за кои чувствуваме  потреба да  потсетиме дека  парламентарните избори во земјава се завршени, а мнозинството граѓани  ја  дадоа својата  доверба  за политичката опција на која повеќе и  веруваат, се заклучува во реакцијата.Демагогијата и празната реторика  ја оставаме на Алаѓозовски и СДСМ за кои чувствуваме  потреба да  потсетиме дека  парла

loading...