Гола германка повикува на Формула 1

Loading...

Старлетата Микаела Шафер на необичен начин ја најавува трката во Берлин. Таа се прошета гола низ Берлин за промоцијата на трката Формула 1. На себе носела само високи штикли, а интимните делови и биле исцртани со знаци за означување почеток или крај на трката.

За германската јавност ваков потег не е големо изненадување, затоа што старлетата веќе се прошетала по улиците на Берлин за да ја искаже поддршката на германската презентација пред  Европското  првенство 2012 година.
Микаела во 2006 победила на германскиот избор за Топ модел, а во јавноста станала популарна после својата специфична промоција и учество во Големиот Брат каде што со својот послободен начин на облекување привлекла голема гледаност.Старлетата Микаела Шафер на необичен начин ја најавува трката во Берлин. Таа се прошета гола низ Берлин за промоцијата на трката Формула 1. На себе

loading...
Loading...