ГОЛЕМ СПЕКТАКЛ направи Северина во Берово

Loading...

ГОЛЕМ СПЕКТАКЛ направи Северина во БеровоБалканската музичка ѕвезда Северина вечерва направи вистински спектакл во Берово каде настапува во рамки на Етно плоштад фестивалот. Над 30.000 лица се присутни вечерва, а Северина направи одлична забава во Берово. Присутните уживаат, добија одлична забава и ноќ за паметење.Балканската музичка ѕвезда Северина вечерва направи вистински спектакл во Берово каде настапува во рамки на Етно плоштад фестивалот. Над 30.00

loading...