Голема роденденска забава

Loading...

Голема роденденска забава на BIG BANG CREW во Кафе Бар КолективОваа сабота на 14.10.2017 ве покануваме на голема роденденска забава на BIG BANG CREW која ќе се одржи по 7 ми пат во Кафе Бар Колектив.
Вечерта ќе биде исполнета со многу забава и дружење.
Ве очекуваме со вашите пријатели на незаборавно уживањеОваа сабота на 14.10.2017 ве покануваме на голема роденденска забава на BIG BANG CREW која ќе се одржи по 7 ми пат во Кафе Бар Колектив.

loading...