Голема трагедија: Петгодишно момче паднало од 19-ти кат и тоа поради Спајдермен!

Ова петгодишно момче уживал да го гледа својот супер херој. Откако мајката не го пуштила да го гледа најновиот филм во кино, се затворил во соба.Тој паднал од 19-ти кат откако неговите родители не му дозволиле да го гледа најновиот дел од Спајдермен. 
Валентино откако се скарал со родителите се затворил во соба. Имено, семејството живеело во Индонезија. 
Полицијата не е сигурна дали момчето сакало да се однесува како неговиот херој или пак само решило да се самоубие. 

 
Според локалните медиуми момчето било бо када кога ја прашало неговата мајка Ева дали може да го гледа најновиот филм. 
Мајката му кажала дека не може поради тоа што неговиот едногодишен брат е болен. Потоа тој се налутил и се заклучил во соба.
Мајката  не можела да отвори побарала помош од домарот и додека разговарала со него се слушнал пад надвор. Луѓето побрзале да му помогнат на момчето, го однеле во болница а таму само бил прогласен за мртов. Тој паднал од 19-ти кат откако неговите родители не му дозволиле да го гледа најновиот дел од Спајдермен. 
Валентино откако се скарал

Пронајдете не на следниве мрежи: