Голема трансформација на Стефани од Големиот Брат: Сега е вистинска ДАМА!

Loading...

Не требало долго за да ја убедат најконтроверзната учесничка, Стефани Баниќ (21), во Големиот Брат на  промена на изгледот.
Иако не но

loading...
Loading...