ГОЛЕМА ЗАБАВА СО ЈУНАЦИТЕ НА НИКЕЛОДЕОН

Loading...

Ги сакате Кученцата во патрола, Дора, Сунѓерот Боб и Нинџа желките?Од најголемата лабораторија за приказни – Просветно дело – излегоа изданија токму со овие ликови. По тој повод, а со цел да се поттикне читањето од најмала возраст, во сабота 25 февруари во 12 часот пред киното Синеплекс во Скопје сити мол, оваа издавачка куќа, поддржана од Имагинариум, Синеплекс и Хелен Дорон – Карпош, организира голема промотивна забава.  Настанот ќе го збогатат гостувања Златните славејчиња, Ребис, Оринџ кидс клубот и маскоти, а ќе се случуваат модна ревија и ликовна работилница со награди за најдобрите мали уметници. За учесниците во наградниот квиз е обезбеден богат фонд подароци. 
Според метеоролозите, сабота ќе биде врнежлив ден, па ова е одлична можност за забава и дружење. Од најголемата лабораторија за приказни – Просветно дело – излегоа изданија токму со овие ликови. По тој повод, а со цел да се поттикне ч

loading...