Големиот Брат: Маја за малку ќе умреше

Маја цела ноќ барала да биде прегледана од нејзиниот лекар, се жалела дека и е лошо и дека често има проблеми со алергијата. Но дури утрово желбата и била исполнета, откако ситуацијата станала алармантна.
Маја започнала да се гуши, очите и солзеле, а носот цело време и бил затнат. Поради тие симптоми ја фатило паника, па ја однеле на доктор, односно нејзиниот личен доктор кој со години ја лечи.
Тој и ја дал терапијата што и била потребна, а лекарствата против алергија ќе мора да ги пие следните неколку месеци. Со оглед на тоа дека тие имат смирувачко дејство, можеби Маја ќе стане попитома во куќата. Најважно таа се врати во шоуто и има намера да се задржи што може подолго.Маја цела ноќ барала да биде прегледана од нејзиниот лекар, се жалела дека и е лошо и дека често има проблеми со алерг

Пронајдете не на следниве мрежи: