Големиот Брат: Номинирани се Маја, Ава, Анета и Синди

Маја е директно номинирана откако ја мавна со чинија Волк. Ава пак на номинациите доби 8 гласови, Анета шест и Синди четири.
Топиќ е единствениот учесник кој никој не го номинираше.
„Се чувствува нервоза во воздухот бидејќи Ава и Синди не очекувале дека ќе бидат номинирани. Вистинската игра тек допрва почнува“- изјави Анета пред Големиот Брат.Маја е директно номинирана откако ја мавна со чинија Волк. Ава пак на номинациите доби 8 гласови, Анета шест и Синди ч

Пронајдете не на следниве мрежи: