ГОЛЕМИОТ СОБИР ОД ДРОН: Илјадници граѓани на улиците во Скопје

Loading...

И денеска огромен број на граѓани се одзваа на повикот од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА на собирот за зачувување на унитарноста на Република Македонија. Голем број на граѓани се уште пристигнуваат пред Владата од сите страни.Протестни маршеви за зачувување на унитарноста на државата се одржуваат и попладнево  на повик на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.
За разлика од вчера, денеска освен во Скопје, маршеви има и во Куманово, Прилеп, Штип и Кичево.Протестни маршеви за зачувување на унитарноста на државата се одржуваат и попладнево  на повик на граѓанската иницијатива „За заедничка

loading...