Google призна: Ви ги читаме мејловите!

Loading...

Google ги дополни условите за користење на Gmail со цел на неговите корисници да им стави до знаење дека ги прегледува сите пораки, пишува GuardianСега во условите се наведува дека автоматизираниот софтвер на Google ја прегледува содржината на електронската пошта, која се чува на нивните сервери, како и оние кои се испраќаат и примаат на Gmail. Оваа компанија ги прегледува пораките, за да препознае несакана пошта и опасен софтвер од една, како и важна пошта од друга страна.
повеќе на: GSM.mkСега во условите се наведува дека автоматизираниот софтвер на Google ја прегледува содржината на електронската пошта, која се чува на нивните

loading...
Loading...