Горе тантела, долу отвор: Водителката на Гранд се заигра, фустанот се отвори

Како и секогаш Сања Кужет блесна во Ѕвездите на Гранд и повторно ги остави гледачите без зборови.
Сите го коментирале големиот отвор на фустанот на Сања.
 
Како и секогаш Сања Кужет блесна во Ѕвездите на Гранд и повторно ги остави гледачите без зборови.
Сите го коментирале големиот отвор на фус

Пронајдете не на следниве мрежи: