Гостинка во ресторан пронашла редок бисер додека јадела школки!

Loading...

Гостинка во ресторан во САД, пронашла редок виолетов бисер, додека вечерала предјадење од школки и други морски плодови.Линзи Хаз вечерала со својот сопруг Крис во италијански ресторан, кога изненадно загризала нешто тврдо.
Хаз не била сигурна за каков предмет се работи, па го ставила во џеб и го однела дома.
Откако се обратила кај гемолог, утврдено било дека се работи за редок виолетов бисер, вреден повеќе од 600 долари.
Станува збор за еден од најретките бисери, кои можат да се пронајдат во една од милион школки.
Од италијанскиот ресторан порачуваат дека се среќни поради реткото откритие.
Линдзи изјавила дека планира од бисерот да направи огрлица.Линзи Хаз вечерала со својот сопруг Крис во италијански ресторан, кога изненадно загризала нешто тврдо.
Хаз не била сигурна за каков предме

loading...
Loading...