Говорот на овој војник ќе ви ја заледи крвта: Нема милост за тој што решил семето да ни го сотре!

Loading...

Говорот на овој војник ќе ви ја заледи  крвта: Нема милост за тој што решил семето да ни го сотре!Мотивациски говор на питомец од Воената Академија „Генерал Михајло Апостолски„ при ораторскиот натпревар во АРМ, од кој ќе ви се заледи крвта во вените!
Погледнете го  видеото:
Мотивациски говор на питомец од Воената Академија „Генерал Михајло Апостолски„ при ораторскиот натпревар во АРМ, од кој ќе ви се заледи

loading...