Графолог ќе го решава осмиот приговор на БЕСА

Вештакот комисијата ќе го избира со ждрепка од списокот на овластени вештаци за графолошко вештачење.Со шест гласа „За“ и три „Против“, ДИК одлучи потписите на Фатиме Сулејмани да подлежат на графолошко вештачење за да се утврди дали таа или некој друг во нејзино име се потпишал на избирачкиот список.
Вештакот комисијата ќе го избира со ждрепка од списокот на овластени вештаци за графолошко вештачење.Со шест гласа „За“ и три „Против“, ДИК одлучи потписите на Фатиме Сулејмани да подлежат на графолошко вештачење за да се ут

Пронајдете не на следниве мрежи: