Граѓанин на протестот: Не сум партиски определен, но дојден сум за Македонија

Loading...

Не сум партиски определен, но дојден сум  овде да дадам поддршка на нашата земја која е уценета, вели еден од граѓаните кој е учесник во протестите за одбрана на државата.„Не сум партиски обоен од ниедна страна, државава ни стои на стаклени нозе, дали е уценета или не е уцената, се гледа веќе на телевизија, очигледно е тоа, значи јас сум овде непартиски обоен, како и многу други што ги познавам овде што се.  Затоа сум дојден да дадам поддршка овде, ова не може да помине вака. СЈО го поддржувам додека си ја работи транспарентно работата, ако ја работи правично, секој што е грешен према државата, како и јас исто, секој  треба да одговара, нема поединци, исклучоци, не треба да има. Значи потполно го поддржувам, додека си ја работи правилно, правично и транспарентно  работата“, завршува тој.„Не сум партиски обоен од ниедна страна, државава ни стои на стаклени нозе, дали е уценета или не е уцената, се гледа веќе на телевизија, очи

loading...