Граѓаните на нозе и во Куманово: Се маршира за заедничка Македонија

Loading...

Против разнебитување на државата, а ЗА за заедничка Македонија. Со една цел и во Куманово голем број на граѓани попладнево се одзваа на повикот на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и излегоа на улиците во Куманово на протестен марш.Протестите на граѓанската иницијатива „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ ќе завземаат се поголеми димензии и ќе се шират низ цела Македонија. За денеска покрај во Скопје и Куманово, протести се закажани во Кичево, Куманово, Штип и Прилеп.

Протестите на граѓанската иницијатива „ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА“ ќе завземаат се поголеми димензии и ќе се шират низ цела Македонија. За

loading...