Граѓанската иницијатива „За Заедничка Македонија“ продолжува во 16 града!

Loading...

Граѓанската иницијатива „За Заедничка Македонија“ информира дека вечерва ќе се одржат мирни протести во 16 градови.Централниот протест ќе се одржи во Скопје и ќе почне во 17 часот пред Влада, а ќе заврши пред Собранието.
Централниот протест ќе се одржи во Скопје и ќе почне во 17 часот пред Влада, а ќе заврши пред Собранието.

loading...