Грција победи сега ни е многу полесно!

Селекцијата на Грција ја совлада Италија и и ја олесни задачата на нашата репрезентација.Македонија секако ќе оди на победа против Исланд, но не е лошо да се знае дека ќе се пласираме и со пораз до четири гола разлика.Македонија секако ќе оди на победа против Исланд, но не е лошо да се знае дека ќе се пласираме и со пораз до четири гола разлика.

Пронајдете не на следниве мрежи: