Гром убил 32 лица- девет од нив се деца!

Loading...

Гром убил 32 лица во ИндијаВо удар на гром во Индија погинале најмалку 32 лица, меѓу нив има и 9 деца.
Имено, околу 24 луѓе од кои седум деца погинале во Бихар, а во соседната држава Џаркханд погинале осум луѓе вклучувајќи две деца.
За време на викендот во овие две држави имало големи дождови, ветерот корнел дрвја и успеал да искине неколку електрични кабли.Во удар на гром во Индија погинале најмалку 32 лица, меѓу нив има и 9 деца.
Имено, околу 24 луѓе од кои седум деца погинале во Бихар, а во

loading...
Loading...