Груевски: Имаме стратегија

Loading...

Груевски: Имаме стратегија-Ние секако имаме стратегија, секојдневно дебатираме и ја разглобуваме таа стратегија. Имаме различни планови направено, како планови кои произлегуваат од таа стратегија, но во овој момент не можам да ви ги соопштам, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски при своето гостување во Дневникот на телевизија Сител.-Ние секако имаме стратегија, секојдневно дебатираме и ја разглобуваме таа стратегија. Имаме различни планови направено, како планови кои произлегу

loading...