Груевски посети поплавени куќи во Црешево

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и денес е на терен меѓу жителите од поплавените подрачја.Тој го посети и селото Црешево каде невремето од минатиот викенд предизвика многу штети.
Груевски по разговор со локалното население посети и една од најпоплавените куќи и направи увид во состојбата.
Заедно со Груевски беше и министерот за внатрешни работи Митко Чавков.
Тој го посети и селото Црешево каде невремето од минатиот викенд предизвика многу штети.
Груевски по разговор со локалното население посети

Пронајдете не на следниве мрежи: