Хороскоп за 10.05.2013

Loading...

Овен
Пред вас е еден поволен ден, посебно за работи кои се однесуваат на љубов и романтика. Ќе чувствувате блискот со вашиот избраник, но и со пријателите и познаниците.
Бик
Пробајте да најдете време за одмор или кратка пауза, кога се работи за вашата работа. Немора сите обврски да ги завршите во еден ден, потрудете се да не го запоставите друштвениот свет.
Близнаци
Финансиската состојба ви е стабилна, па затоа можете да си пружите шопинг. Неочекуван прилив на пари, ќе ви дојдат од личност од која најмалку очекувате.
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Пред вас е еден поволен ден, посебно за работи кои се однесуваат на љубов и романтика. Ќ

loading...
Loading...