Хакерот прима уплати за да го објави домашното видео на Џенифер Лоренс

Loading...

Хакерот кој во последните денови предизвика метеж на социјалните мрежи, денеска изјави дека ќе прима донации преку Paypal за да го објави и домашното видео на актерката Џенифер Лоренс.„Можеби никој нема да ми верува, но поседувам и кратко видео од Џенифер Лоренс кое трае повеќе од две минути и на кое се гледаат нејзините гради“, се огласил хакерот на форумот 4chan.
Според некои од информациите, најголемиот дел од фотографиите се украдени преку iCloud сервисот за складирање податоци во облак на Apple, како и преку останатите такви сервиси, како Google Drive и Dropbox.„Можеби никој нема да ми верува, но поседувам и кратко видео од Џенифер Лоренс кое трае повеќе од две минути и на кое се гледаат нејзините гр

loading...
Loading...