Хали Бери со длабоко деколте

Никол Кидман ни покажа дека и покрај тоа што е во 6-тата деценија од животот таа изгледа подобро од било кога.Денес истото го потврдува и Хали Бери која се појави на забава на Тифани по повод нивната нова локација во Беверли Хилс.
Сите очи беа вперени во нејзиите гради, односно деколтето во тантела, кое Хали Бери со гордост го покажа и на 50-години.

 Денес истото го потврдува и Хали Бери која се појави на забава на Тифани по повод нивната нова локација во Беверли

Пронајдете не на следниве мрежи: