Хаос во Пинкови ѕвезди поради фустанот на Дара: Ова никој не би се осудил да го облече!

Бубамара  ги  препоти мажите со  огромното  деколте од кое  излетале нејзините гради!Во новата  епизода на „Пинкови ѕвезди“ сите очи биле вперени кон Дара Бубамара. Погледнете го  само  нејзиното  деколте и ќе ви биде јасно зошто.
Додека се претекувало од тесниот фустан, сите се прашувале како  огромните гради не излетале надвор, а додека Бубамара скокала, станувала, менувала пози, мажите во студиото  се потеле.Во новата  епизода на „Пинкови ѕвезди“ сите очи биле вперени кон Дара Бубамара. Погледнете го  само  нејзиното  дек

Пронајдете не на следниве мрежи: