ХАОС ВО СТУДИОТО: Се степаа пејачка и татко на старлета!

Loading...

Атмосферата од Лисовиќи се премести во студиото во Шимановци, а главни актери во пресметката во студиото биле Сашка Каран и таткото на Цеца Јовановиќ, Раде.При телефонско вклучување, гледачка го нападнала Лепи Миќа, а потоа му се обратила на Раде кого го нарекла дека е старлета.
Тој го возвратил следново:
„Да, јас сум старлета и ја е*ам Сашка Каран“ – изјавил Јовановиќ, но ниту Сашка не му останала должна.
„Е*и ја ти твојата ќерка“ – изјавила Сашка која тргнала да го удри Раде и тука настанал хаос.
Програмата набрзо била прекината, кадарот бил префрлен на имотот на „Фарма 6“.При телефонско вклучување, гледачка го нападнала Лепи Миќа, а потоа му се обратила на Раде кого го нарекла дека е старлета.
Тој го возврати

loading...