Хари конечно призна: Групата Хари Мата Хари се распадна заради…

Loading...

Групата Хари Мата Хари до сега неколку пати го смени составот, но причината за првото распаѓање, ни помалку ни повеќе, се токму жените.Имено, Хари Варешановиќ откри што направија тие за да направат хаос во групата.
„Ќе ви откријам една анегдота“, изјави Хари во емисијата „Премиера“, а потоа низ смеа додаде:
„Интересно е дека жените ни ја расипаа првата свирка, не ни даваа да направиме проба. Јас најпрво ја избркав мојата жена и ја пратив да си оди дома, а потоа ги избркав и другите жени. Сериозно! И така ни се распадна првата постава“, се смее тој.Имено, Хари Варешановиќ откри што направија тие за да направат хаос во групата.

loading...