Хари Варешановиќ: Не сте нормални, ги држите децата будни до 4 наутро!

Loading...

Хари Варешановиќ, доживеал нервен слом во финалето на Пинкови ѕвездички. Членот на жирито, околу 2 часот по полноќ, ги прашал организаторите кога е планирано прогласувањето на победникот.Откако му кажале дека крајот ќе биде пред 4 наутро, тој побеснал.
„Не сте хумани, ги држите децата до 4 наутро, па тоа не е нормално! Ми се спие, не можам веќе да гледам, а како им е на нив?! Ова нема смисла! Децата ќе заспијат на бина“, викал Хари.
Иако го смирувале и му кажувале дека набрзо ќе дојде крајот, емисијата завршила пред 4 часот.Откако му кажале дека крајот ќе биде пред 4 наутро, тој побеснал.
„Не сте хумани, ги држите децата до 4 наутро, па тоа не е нормално!

loading...