HARLEM SHAKE PULS24

Loading...

Ви ја претставуваме апсолутно неверојатната, нова алатка наречена HARLEM SHAKE.
Овој вирален тренд го зафати цепиот свет, а со клик на следниов линк видете и слушнете како оваа апиликација го „освежи“ нашиот Пулс24. Ви ја претставуваме апсолутно неверојатната, нова алатка наречена HARLEM SHAKE.
Овој вирален тренд го зафати цепиот свет, а со клик на след

loading...
Loading...