ХЕРОИТЕ КОИ НИ ГИ ОСВОИЈА СРЦАТА: Го ризикуваа својот живот за да ги спасат животните од водата!

Има луѓе кои се подготвени несебично да им помогнат на сите оние кои се наоѓаат во неволја…Па, дури и на животните!
Србија – Овие д

Пронајдете не на следниве мрежи: