ХИТ ФОТО: На пазар во Неготино…

Loading...

Она „се враќам веднаш“ доби нова димензија на пазарот во Неготино.Пазарџиите секогаш знаат да исфрлат некоја добра досетка, а сега она „се враќам веднаш“ доби нова димензија на пазарот во Неготино.
Фото: ‏@lazejanevПазарџиите секогаш знаат да исфрлат некоја добра досетка, а сега она „се враќам веднаш“ доби нова димензија на пазарот во Неготино.

loading...
Loading...